Сряда, 17 Юли 2019
Везни

Седмичен хороскоп
04 - 11 Юли 2016

3807
Седмичен хороскоп - Везни - 04.07.2016 - 10.07.2016 година
С повече усилия и нерви ще преминете през периода, осъществявайки част от намеренията си. Често ще имате разногласия с партньорите си, от семеен, битов, професионален или чисто спортен характер. Приоритетите ви са еднакво натоварени и това ще ви създава допълнително напрежение. Изчистете общуванията си от излишни емоции, освен, че отнемат от енергията ви рискувате да ви разберат погрешно, залитайки в една или друга посока. Ако се владеете ще си спестите нежелани последствия. Упорството и ината ще ви помогнат да не загубите от вече постигнатото, та дори и да работите повече.
 
Спомените отново ще връщат в миналото някои от вас, правейки ги по-сантиментални и тъжни. Други ще се радват на нови запознанства и ще изпитат нежни чувства. Творческото ви усещане за нещата ще се прояви в нови начинания и ще ви донесе духовна наслада. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година