Петък, 27 Януари 2023
Везни

Седмичен хороскоп
31 - 07 Февруари 2022

1169
Седмичен хороскоп - Везни - 31.01.2022 - 07.02.2022 година
 
С работата си ще наложите името си в сферата, в която се трудите и това ще ви доближи до успеха. Други ще се посветят на бизнес-проект, навлизайки в труден, но печеливш за тях период. Приемайте всяко предложено ви сътрудничеството, обема от работа, с който се ангажирате изисква повече енергия.
 
Поради преумора и летни температури са възможни повишаване на кръвното налягане, главоболие, ставни болки и др. хронични страдания. Потърсете консултация със специалисти, не се само лекувайте. Решаването на имотен въпрос, ремонт или друг общ проблем може да доведе до спорове и несъгласие с роднините. Напред с мисленето сте, но сега си наложете да изслушвате по-спокойно аргументите им, като помогнете с подходящи съвети и познанства. Емоционалната ви устойчивост ще бъде подложена на изпитание, щадете се повече. За интимните ви отношения настъпва нов период.
 
Чувствата ви ще се обновят с нови изживявания и взаимни отстъпки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-