Четвъртък, 5 Август 2021
Везни

Седмичен хороскоп
30 - 06 Април 2020

1745

Седмичен хороскоп - Везни - 30.03.2020 - 06.04.2020 година

Седмицата ще започне с нови развития, някои от които не чакани. Ще се обърнете с повече внимание към нещата и хората, които биха ви помогнали в реализацията и ускоряване на целите, които преследвате. Няма да ви е лесно, но с повече усилилия ще успеете. Не пренебрегвайте впечатлението, което оставяте след себе си.

Защото не винаги е на ваша страна благоразположението на онези, с които ви свързва бизнеса или друга обща заетост. И често вина носите и вие. Помислете, дали не трябва да промените част от похватите си, ако считате, че това ще повиши авторитета или печалбите, следвайте логиката на развитията. Влезнете ли в противоречие с тях, ще последват разочарования, които ще ви върнат в началото. Постигнати споразумения и договорености, водещи до сключване на печеливши сделки за някои от вас. Затрудненията са част от израстването, не унивайте пред нищо. Като хора с открити сърца, ще бъдете привлечени от изкуството. Изявите ви там ще са забележими и за тях ще се говори дълго. Проблемите, своите и на другите ще ви държат будни и съпричастни, а в замяна ще получавате доверие и обич.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година