×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 27 Май 2018
Везни

Седмичен хороскоп
28 - 05 Октомври 2015

3749
Въпреки умората и жегите, ще намирате удовлетворение в работата си, особено занимаващите се с бизнес. Нововъведенията и бързите резултати от тях ще са отправна точка за активността ви, както на работното място, така и във всяка друга сфера на интересите ви.
 
Финансите не винаги ще са такива, каквито бихте желали да са, но ще се справите с наличните. През годините сте изградили рефлекс за оцеляване, който често помага на духа ви да не губи от свежестта си. Към онези, които използват познанството си с вас за користни цели ще поискате нещо в замяна, ползващо ви. Увереността ви е ярка, впечатлява и в повечето случаи привлича на ваша страна силните и можещите.
 
Имате волята и разума да довеждате решенията си до край, от което излизате печеливши почти във всяка ситуация. Постигнатото ви носи удовлетворение и мотивира да не спирате пред трудностите. Но е опасно да си повярвате, че сте единствени и безгрешни. Започване на нов проект или смяна на работното място са сред значимите събития за някои от вас. За да избегнете неприятности в семейството и с партньора ви се стремете към повече равновесие в отношенията ви.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година