Събота, 4 Април 2020
Везни

Седмичен хороскоп
28 - 04 Февруари 2019

2130

Седмичен хороскоп - Везни - 28.01.2019 - 04.02.2019 година 

Няма да ви липсва енергия и хъс за изява, но е нужно да не я разпилявате, захващайки се с много задачи. Дайте приоритет на една и я свършете така, че да сте доволни от себе си.

Имайте вяра в собствените си сили и не търсете навсякъде мними провокации. Ревниво пазите своето, а чуждото раздавате с лека ръка. Това не буди уважение у другите към вас и ви прави по-малко предпочитани партньори. Контролирайте желанията и емоциите си и градете бъдещето си достойно. Работните ви проекти ви натоварват прекалено много, за това се чувствате изнервени и преуморени. Повече време бъдете с хора, които обичате и ви карат да се чувствате свободни и щастливи.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година