Четвъртък, 2 Февруари 2023
Везни

Седмичен хороскоп
27 - 04 Декември 2017

5734
Седмичен хороскоп - Везни - 27.11.2017 - 04.12.2017 година
 
Както от много време насам, ще продължавате да работите по реализация на идеите си. Предвид професионалната ви подготовка и опит ще ви търсят за съвет и в тази връзка често ще получавате предложения за работа.
 
Дните ви ще минават забързано и с премерените си действия ще благоприятствате развитието както на работните си проект, така и на личните си дела. Съсредоточавайки усилията си върху мащабна задача ще се доближите до очакваните финанси. В края на периода ще имате такива, както и други придобивки, които ще направят труда ви по-осмислен. Не реагирайте първо сигнално на нападките на недоброжелателите си, защото и вие като съвестни хора имате такива. Вземете мерки и не се доверявайте излишно на онези, които нямат отношение към работата ви.
 
Разумът и интуицията ще ви подсказват на какво да дадете предпочитание и от какво да се освободите, за да вървите достойно по пътя си. Ще се ползвате с доверието на хората от които зависите в една или друга степен и с протекциите им ще напредвате в професионалното си развитие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-