Неделя, 10 Декември 2023
Везни

Седмичен хороскоп
27 - 03 Август 2020

1243

Седмичен хороскоп - Везни - 27.07.2020 - 03.08.2020 година

Акцентите на седмицата са свързани с материални и професионални занимания. Ще получите добро предложение за нов бизнес или разширяване на вече започнат такъв. Ще имате подкрепа от партньори и съмишленици.

Ако не ги пренебрегнете и разработите плана си добре, финансите ви ще се увеличат. Повече заложете на реалната оценка на нещата, отколкото на склонността си да се слушате, като говорите. Интимният ви живот ще ви занимава не по-малко от служебните ангажименти. Много от вас ще имат вълнуваща среща, която ще прерасне в сериозна връзка. Тези, които не са свободни са застрашени от още по-силни, емоционални преживявания. Харесва ви да сте център на внимание, но се пазете да не се превърнете в извор на страдание за половинката си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!