Понеделник, 6 Декември 2021
Везни

Седмичен хороскоп
26 - 03 Декември 2018

2161

Седмичен хороскоп - Везни - 26.11.2018 - 03.12.2018 година

Поставяте си амбициозни цели, които освен, че ще погълнат времето ви и ще ви изчерпят емоционално. Напрежението и умората ще изострят сетивата ви и в края на периода ще се чувствате потиснати и уморени.

Забавете темпото, следвайте краткосрочната си програма и се грижете повече за здравето си. Не се впускайте в излишни спорове особено с преките си ръководители. Ако сте финансово зависими от тях им дайте правото те да вземат решения, от вас се очаква да ги следвате. Не допускайте, поради емоционалната си уязвимост да ви въвличат в конфликти и не давайте ухо на клюките. Коректните взаимоотношения с бизнес-партньорите ви ще правят успешни съвместните ви начинания. В края на периода финансовите ви възможности ще се подобрят, от бизнес, рента, възнаграждения или други доходи.

При много от вас промените ще направят възможно да започнат желаната работа, да пътуват или да реализират своя мечта. Развитията ще са за добро, живейте без тревога в душата си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година