Четвъртък, 30 Ноември 2023
Везни

Седмичен хороскоп
26 - 03 Декември 2018

2214

Седмичен хороскоп - Везни - 26.11.2018 - 03.12.2018 година

Поставяте си амбициозни цели, които освен, че ще погълнат времето ви и ще ви изчерпят емоционално. Напрежението и умората ще изострят сетивата ви и в края на периода ще се чувствате потиснати и уморени.

Забавете темпото, следвайте краткосрочната си програма и се грижете повече за здравето си. Не се впускайте в излишни спорове особено с преките си ръководители. Ако сте финансово зависими от тях им дайте правото те да вземат решения, от вас се очаква да ги следвате. Не допускайте, поради емоционалната си уязвимост да ви въвличат в конфликти и не давайте ухо на клюките. Коректните взаимоотношения с бизнес-партньорите ви ще правят успешни съвместните ви начинания. В края на периода финансовите ви възможности ще се подобрят, от бизнес, рента, възнаграждения или други доходи.

При много от вас промените ще направят възможно да започнат желаната работа, да пътуват или да реализират своя мечта. Развитията ще са за добро, живейте без тревога в душата си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!