Неделя, 26 Септември 2021
Везни

Седмичен хороскоп
25 - 02 Декември 2019

2233

Седмичен хороскоп - Везни - 25.11.2019 - 02.12.2019 година 

В търсене на финансова подкрепа ще осъществите срещи и проведете разговори, които ще ви помогнат да осъществите плановете си.

Наред с работата и грижите за семейството си няма да сте безразлични и към нуждите хората от обкръжението си, което говори за по-високо духовно ниво. Активно ще се включите в решаване на проблемите им, с надеждата животът им да стане по-лек. Други ще се подготвят и пристъпят към започване на свой бизнес или друга заетост. Динамиката на ежедневието ще ви срещне с хора, от чиито контакти и услуги ще се възползвате. Бъдете с положителна нагласа и коректни в общуването си, за да се радвате на взаимност.

Избягвайте интригите и не поисканите съвети, повярвайте, ще си спестите главоболия. Здравословни проблеми могат да провалят намеренията ви за края на седмицата. Не прекалявайте в нищо и се грижете за себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година