Четвъртък, 23 Януари 2020
Везни

Седмичен хороскоп
25 - 01 Януари 2017

4438
Седмичен хороскоп - Везни - 25.12.2017 - 01.01.2018 година
 
Напрегнати и забързани, така ще протичат дните за много от вас. Предстоят ви задачи, чиито срок не търпи отлагане. Поради изострената ви чувствителност няма да липсват и разногласия с околните.
 
Не влизайте в конфликти, излишно ще се натоварвате, а и няма да постигнете нещо забележително, като настройвате някого срещу себе си. Няма да ви липсва късмет и ще ви се отдава да постигате по-лесно нещата, към които се стремите. Не се съмнявайте, че онова, което е за вас ще го получите. Съдбата ще се погрижи, предстоят ви приятни изненади. Вие на свой ред ще се отнесете с внимание към някой, който се нуждае от вас. Пътувания и приятни емоции по празниците. Срещи с роднини и приятели. Нова любов и подреждане на желания.
 
Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година