Събота, 10 Декември 2022
Везни

Седмичен хороскоп
25 - 01 Април 2019

2472

Седмичен хороскоп - Везни - 25.03.2019 - 01.04.2019 година

С разностранни чувства и подбуди ще продължите да вървите по пътя си, търсейки и отстоявайки правата си. Насочете позитивната си енергия в делата си, като покажете непоколебимост на характер, мисли и намерения.

Не изпадайте в стрес, ако ви се наложи да променяте становището си, бъдете гъвкави. Никой не е застрахован от грешки, вие също. По-важно е да го признаете пред себе си и да търсите начини, за да наваксате празнотата в знанията си, продължавайки напред. Животът ще ви налага правила и поведение, които не винаги ще приемате еднозначно, но не правете драми от това. Разумът ще отхвърля поредното ви увлечение, а изкушенията ще ви привличат неудържимо.

С прилив на чувства и нежност ще търсите път към щастието си и тук съветите свършват. С приятели ще преодолеете колебания и напрежение, ще се отпуснете и заредите с повече оптимизъм. Само не изпадайте в крайности. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година