Четвъртък, 9 Април 2020
Везни

Седмичен хороскоп
24 - 02 Март 2020

2123
Седмичен хороскоп - Везни - 24.02.2020 - 02.03.2020 година
 
С делови нюх ще търсите контакти с влиятелни хора и ще успявате в намеренията си. Високата ви информираност ще впечатлява и скоро ще се похвалите с лична придобивка. Ще се радвате на предложение от високо поставено лице, което ще промени живота ви. Ще му даде нова посока и цел.
 
Може би това е била мечтата ви, но е истина, че ви очакват вълнуващи дни напред. Нова любов ще озари душата ви и ще ви направи щастливи. Ще ви даде импулс за смели и градивни действия. Децата ви тревожат с временния застой на делата им, но ви уверявам, че скоро всичко ще си дойде на място. Радостно събитие ще ви сближи отново с хора, които не сте виждали от години. Ще чертаете планове и ще се радвате взаимно. Отново подсещам да бъдете толерантни към всички, и най-вече към беззащитните и неравнопоставени на вас.
 
Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година