Сряда, 8 Април 2020
Везни

Седмичен хороскоп
24 - 01 Октомври 2018

1997

Седмичен хороскоп - Везни - 24.09.2018 - 01.10.2018 година  

Участвайки в събитията около вас, а често и инициирайки ги с конкретни действия, ще пристъпите към изпълнение на задачите, застъпени в програмата ви.

С аргументирани доводи ще печелите симпатии и ще привличате към идеите си повече хора, предвид предстоящата им реализация. Съвсем естествено е да срещате и недоволство, което не бива да отминавате, без да направите изводите и вземете ценното за себе си. Предвид всичко това, ще изберете сред възможностите най-печелившата, свеждаща загубите до минимум и гарантираща на всички достоен живот.

В подкрепа на усилията си ще имате до себе си помощници, споделящи хуманните ви убеждения и необходимостта от някои нестандартни подходи и мерки. За бизнесмените работата няма да е от най-леките и съпровождана често с напрежение, умора и разочарования. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година