Понеделник, 15 Април 2024
Везни

Седмичен хороскоп
23 - 30 Април 2018

2936

Седмичен хороскоп - Везни - 23.04.2018 - 30.04.2018 година

От полза ще ви бъде да не се разпилявате в много посоки, а да вникнете в същественото и върху него да работите. Планирайте близкото си бъдеще, като оставите големите проекти за по-късен етап.

Приключете започнатото без да се товарите с повече, защото ще сбъркате. Общуването с другите ще ви помогне да направите изводи и за себе си, отваряйки ви очите за много истини. Съдбата ще ви се притече на помощ, откривайки ви новости, които ще се превърнат в трамплин за професионалната ви кариера и личните ви дела. До себе си ще имате хора, на които да се опрете и от които да търсите съвет, само да не решите, че трябва сами да се справяте с всичко.

Интимния ви свят ще е наситен с любов, романтика и секс. Замразените ви отношения с човек, отсъстващ до скоро от живота ви ще се затоплят и отново ще се радвате на споделени чувства. Кратки пътувания, най-често свързани с изпълнението на бързи задачи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!