Понеделник, 22 Април 2024
Везни

Седмичен хороскоп
22 - 29 Юли 2019

2071

Седмичен хороскоп - Везни - 22.07.2019 - 29.07.2019 година 

Чувството ви за справедливост ще бъде силно изострено и ще стигате понякога до крайност в стремежа си да доказвате правотата си. Това не е необходимо, дори ще бъде излишно.

Вашето мнение го запазете за себе си и дайте право на другите да живеят собственият си живот. Финансовите ви дела няма да се развиват според желанията и очакванията ви. Нещо повече. Възможни са сривове. Ако споделите проблемите си с когото трябва ще получите добър съвет или друга подкрепа. Любовта ще ви радва. Рядък шанс да срещнете прекрасен човек, с когото е възможно да имате връзка. Лесно ще го разпознаете по енергията, която излъчва и ви привлича.

За повечето от вас седмицата ще е натоварваща, за това се опитайте да направите нещо специално за себе си, което да ви помогне да се отпуснете. Харесвани сте и имате приятели, с които можете да се веселите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!