×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Февруари 2018
Везни

Седмичен хороскоп
22 - 29 Януари 2018

3875
Седмичен хороскоп - Везни - 22.01.2018 - 29.01.2018 година
 
Ще се включите активно в професионални и обществени проекти и с присъствието си ще направите атмосферата градивна и благоприятстваща успехите ви.
 
Благодарение на съвместните ви усилия ще подобрите финансите си, загърбвайки притеснения и душевни несгоди. За последните заслуга имат и подобряващите се отношения с партньора ви. Грижейки се и за повишаване на квалификацията си, подобрявате възможностите си за реализация и насочвате промените в живота си в позитивна посока. Повече неща ще можете да си позволите, въпреки кризата и невежеството, което все повече се налага. Прагматичните ще мислят за нови инвестиции, насочвайки се към области с добри перспективи за печалби в бъдеще. Вслушвайте се и в интуицията си, наред с разума и съветите от страни. Имайки предвид всичко това, ще ви бъде по-лесно да се предпазите от фалшиви обещания и оферти с непредсказуем изход.
 
Натовареността ви ще е голяма, но не правете от това драми, изпадайки в крайности. Пъстротата на ежедневието ще ви среща с различни хора и от вас зависи да сте сред онези, с които се чувствате добре. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.