Сряда, 22 Май 2019
Везни

Седмичен хороскоп
21 - 28 Май 2018

2460

Седмичен хороскоп - Везни - 21.05.2018 - 28.05.2018 година 

Скъпи Везни, започващия период ще ви донесе в повече от онова, към което сте се устремили. За да дойдат успехите ви по-скоро и да останете удовлетворени от себе си е нужно да се съсредоточите върху работата си и да дадете преднина на истински важните за вас неща.

Не се разпилявайте, в преследване на всичко, което привлича вниманието ви. Организирайте се, работете по план и съумейте да приключвате в срок задачите си. Привличате вниманието върху себе си със смелите си, напредничави идеи и изяви. Понякога това буди отрицателни емоции у другите и те рефлектират върху вас. Добре би било, ако сте по-сдържани и не споделяте плановете си. Няма да ви липсва подкрепа, но ако я търсите на точното място.

В противен случай ще калкулирате разочарования. Служебни пътувания ще ви срещнат с нови партньори и ще ви помагат по-скоро да реализирате финансови договорки и сделки. Наред с работата намирайте време и за себе си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година