Понеделник, 11 Декември 2023
Везни

Седмичен хороскоп
02 - 09 Март 2020

2293

Седмичен хороскоп - Везни - 02.03.2020 - 09.03.2020 година

Вниквайки в същността на нещата, ще анализирате и взимате правилни решения, което си е предпоставка за просперитет. В този ред на мисли, ще излезете от деликатна ситуация, отървавайки се с минимални загуби за себе си. Съобразявайки се с пазарните условия, ще подобрите активността си и ще работите за подобряване на финансовите си и битови удобства.

Ще направите удачни покупки, имате неоспорими качества, които отново ще се проявят. Условията за изява на способности, интелект и възможности са благоприятни, като някои ще получат предложение за работа или допълнителни доходи. Но внимавайте, наред с хубавите емоции са възможни и раздели. Най-вече с хора и условия, за които ще запазите приятни спомени в сърцето си. Нищо не е загубено, възможно е отново да ви срещне живота. Ново чувство, свързано с неизживяна до сега, силна любов е на път да ви озари.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!