Понеделник, 9 Декември 2019
Везни

Седмичен хороскоп
02 - 09 Април 2018

3241

Седмичен хороскоп - Везни - 02.04.2018 - 09.04.2018 година

Не търсете обиколни пътища при решаване на проблемите си. Ще получите съдействие и съпричастност от приятелите си, но за това трябва да ги потърсите вие.

Съдбата се грижи за вас, като ви праща късмет в рисковани начинания. С повече увереност в себе си ще постигнете чудеса. Нова промяна и ново начало на нещо важно за вас. Наред с това трябва да покажете на другите, че никой не може да ви диктува условията си. Отстоявайте достойно позициите си. Здравословни проблеми и повишено нервно напрежение. Търсете подходящи начини за релаксация. Любовта ви навлиза в нов етап и това прави и двама ви щастливи и позитивно настроени. 

Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година