Петък, 29 Септември 2023
Везни

Седмичен хороскоп
19 - 26 Февруари 2018

4392

Седмичен хороскоп - Везни - 19.02.2018 - 26.02.2018 година

Приятни изненади ще направят живота ви по-вълнуващ и наситен с положителни емоции. Ще имате стимули за развитие и ще работите за професионалното си и личностно израстване.

По-бързо и лесно да решавате проблемите си, като оставите в миналото колебанията и нерешителността си. С новата енергия ще подобрите живота си във всички аспекти. По много причини ще привличате интереса на повече хора, което ще ви подтикне да подобрите стила си на общуване, равнявайки се с добрите образци по риторика. С творческите, политически, обществени и лични изяви ще печелите популярност, въздействайки позитивно на всички. Но внимавайте, успехите могат да ви се отразят нездравословно на самочувствието.

Не допускайте да ви владеят нездрави мисли и желания. Останете си отговорни и добри хора, еднакво отдадени и на близките си и на света около вас. Ако връзката ви с партньора е непълноценна и ви потиска, във ваша власт е да промените нещата, дори това да означава раздяла. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!