Понеделник, 9 Декември 2019
Везни

Седмичен хороскоп
18 - 25 Ноември 2019

1967

Седмичен хороскоп - Везни - 18.11.2019 - 25.11.2019 година 

Част от вас ще пристъпят към общи бизнес-начинания с нескрито притеснение, но няма да сгрешат.

Щом сте го обмислили добре и с подходящите партньори ще си спечелите популярност и финансова обезпеченост. От досегашните си неудачи би трябвало да сте се научили да не се намесвате без причина в чужди проблеми. За щастие собствените си позиции умеете да отстоявате, макар това да струва понякога и нерви. Бъдете себе си! Поетите задължения ще приключите в срок и с това ще затвърдите доверието на партньорите си, вие също ще можете да разчитате на коректността им. Пестете енергията си, парите и времето си и не се отдалечавайте от набелязаната си цел.

Здравето ви не е застрашено, но не бива и да го пренебрегвате. Освен професионални задачи ще ви вълнуват и други емоции. Флиртове и забежки ще ви носят настроение, но могат да станат и повод за ревност, внимавайте. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година