Четвъртък, 9 Април 2020
Везни

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

2234

Седмичен хороскоп - Везни - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

Постигнатото през седмицата ще повдигне духа ви и с нови сили ще се посветите на всичко онова, което ви предизвиква да сте в час с новостите. Последващите събитията допълнително ще подхранват самочувствието ви с реализираните от вас намерения и постигнати договорености.

Мотивирани ще продължите напред, преодолявайки трудности и неудобства. Защото и такива ще срещнете, но какво са те, когато пред себе си имате цел и любим човек, който ви подкрепя. Общите ви интереси – професионални, финансови и духовни са за вас извор на творчество и това ви прави щастливи. Споделените сексуални желания също ви създават приятни изживявания. Но в ежедневието няма да ви липсват разногласия, водещи до напрежение с хора от обкръжението ви. Отношенията ви с тях се нуждаят от обновяване, работете върху това. Запазете добрия тон, смирете се и насърчете доброто да се прояви. С близките си ще предприемете подготовка, свързана с предстоящо тържество.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година