Петък, 24 Септември 2021
Везни

Седмичен хороскоп
17 - 24 Август 2020

1348

Седмичен хороскоп - Везни - 17.08.2020 - 24.08.2020 година

Ще се отличавате с високите си стремежи и амбиции, паралелно с които ще растат и претенциите ви. Разкривайки добрите страни от уменията и характера си, ще работите усърдно в името на по-доброто си настояще и бъдеще. Професионалната ви подготовка и находчиви решения ще повлияят на резултатите, някои от вас ги очакват печалби и издигане в кариерата.

Не бъдете горделиви, отнесете с добро към хората, които ви подкрепят, покажете уважението си и насърчете добрите им намерения. Независимо от кризата вие ще бележите напредък, като някои ще мислят и за разширяване на дейността си, разбира се за сметка на времето, спокойствието, почивката и развлеченията си. За това не изпускайте нито една появила ви се възможност за отдих и възстановяване на душевното равновесие. Каквито и изкушения да ви се предлагат, мислете за себе си и за хората, които обичате.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година