Неделя, 3 Март 2024
Везни

Седмичен хороскоп
16 - 23 Март 2020

1714

Седмичен хороскоп - Везни - 16.03.2020 - 23.03.2020 година

С неподправена естественост и яснота в действията ще пристъпите към осъществяване на плановете си. Умеете да вниквате в предимствата на новостите и няма да се поколебаете, използвайки ги да направите онова, което считате за правилно.

Също така имате и силна интуиция, която умеете добре да владеете. Частица от вас ще изтъква резервите, като факт, но това няма да ви пречи. Използвайте силата на момента, защото после ще бъде късно. Независимо от натоварената си делова програма не пренебрегвайте и зова на сърцето си. Вълненията само ще засилят интереса ви към определена личност и ще ви подчинят на поривите на любовта. И, ако към вас има насочена не добра енергия, бъдете сигурни, че с лекота ще я неутрализирате, защото любовта е по-силна от всичко.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!