Събота, 23 Март 2019
Везни

Седмичен хороскоп
16 - 23 Април 2018

3890

Седмичен хороскоп - Везни - 16.04.2018 - 23.04.2018 година

Погледнете напред и ще видите нови възможности и предизвикателства. Не се поддавайте на колебания, които в последствие да преодолявате. Събитията ще ви принудят да действате бързо и адекватно.

Разногласията, които имате с партньорите си ще ви помогнат да осмислите позицията си, и да насочите усилията си за общата кауза. Една раздяла ще ви натъжи. Силно се нуждаете от средства, предвид големите разходи свързани със семейството. Ще се радвате на подкрепа и ще съумеете да се възползвате от нея. Не се преуморявайте, защото физически не сте в най-добрата си форма. Редовно вземайте витамини и правете разходки на открито.

Вярата ви ще ви помогне да преодолеете по-бързо вътрешното си напрежение и да осъзнаете по-ясно къде сте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година