Неделя, 29 Януари 2023
Везни

Седмичен хороскоп
15 - 22 Ноември 2021

1229

Седмичен хороскоп - Везни - 15.11.2021 - 22.11.2021 година

Добрите ви предчувствия ще се сбъднат и в края на седмицата ще може да се похвалите с реализираните си краткосрочни проекти. Водени от материалните си интереси, ще продължите както и до сега да защитавате позициите си, с цената на всичко, оставяйки на заден план чувствата и душевния комфорт на околните.

Е, умеете да правите и жестове, но в последствие съжалявате заради проявената си щедрост, или може би греша? Търговските ви дела ще изискват от вас да покажете коректно отношение към партньорите си, в противен случай няма да получите очакваните пари. Не спирайте да работите върху себе си, духовната страна на живота ви се нуждае от нов тласък и усърдие да вникнете в дълбочината на нещата. Мислите си, че знаете всичко, но всеки отказ да възприемете новото ще ви връща назад. Домашни задължения или бизнес-ангажименти ще възпрепятстват някои от вас да се отдадат на хобито си в края на седмицата.

По-напористите ще се включат във времето и то ще им стигне за всичко. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-