Събота, 21 Септември 2019
Везни

Седмичен хороскоп
14 - 21 Ноември 2016

4886
Седмичен хороскоп - Везни - 14.11.2016 - 21.11.2016 година
 
През седмицата ще ви вълнуват финансови и лични въпроси, както и произтичащите от тях взаимоотношения. Не всичко ще се развива според очакванията ви, често ще се налага да сменяте концепции и да търсите по-преки пътища към целта. Отдавайки енергията си на нещата, които определяте като важни, може да пренебрегнете други, без да се замисляте за последствията. А те могат да се окажат дори още по-важни, но на по-късен етап. В този смисъл бъдете еднакво отзивчиви към всички и ако може влагайте по-малко нерви в работата си. На ред с това ви предстоят творчески изяви, свързани с организирани мероприятия и форуми. Ще станете известни и със самочувствие, последното не сте го губили и до сега.
 
 Други ще мислят за смяна на работното място, или просто ще са принудени, но не рискувайте, ако не сте напълно сигурни в предложението, което имате. Каквито и да са развитията, ще проявите отговорността си към семейството, бизнеса и в интимните си обвързаности, защото е сигурно, че няма да ви липсват изкушения. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година