Вторник, 21 Септември 2021
Везни

Седмичен хороскоп
14 - 21 Май 2018

2434
Седмичен хороскоп - Везни - 14.05.2018 - 21.05.2018 година
 
Сътрудничеството ви с подходящи хора ще направи възможно осъществяването на нов проект или друго важно за вас начинание. Възползвайте се от даденостите, бъдете активни и ще постигнете краткосрочните си цели.
 
На своя страна ще привлечете партньори с възможности, които ще ви подкрепят и ще получите повече от предвижданията си. Финансовите институции също ще са благосклонни към търсенията ви, стига да сте аргументирани и с поглед за бъдещето. В свой стил ще изразите мнението си по важни въпроси, но внимавайте, ако сте в позиция на подчинени, трябва да се съобразявате с ръководството. Бизнесмените ще постигнат договорености, с които ще дадат нов старт на амбициите си. Стремежът ви към успеха е ясен, но пътищата за постигането му често ще бъде съпроводен от трудности, за които трябва да сте подготвени. Спазвайте законите и бъдете чисти пред съвестта си, за да живеете в мир със себе си и околните.
 
Мислите все по-често ще ви отвеждат при близък до сърцето ви човек. Чувствата ви са силни и обстоятелствата, каквито и да са те - не променят желанието ви да сте заедно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година