Петък, 19 Юли 2019
Везни

Седмичен хороскоп
13 - 20 Август 2018

1898

Седмичен хороскоп - Везни - 13.08.2018 - 20.08.2018 година  

Седмицата ще е провокативна в много отношения за представителите от знака. Съзнателно ще насочите енергията си към важните за вас задачи, ще живеете динамично и интересно.

Нещата и хората, които ви мотивират да се развивате и създавате ще ви подтикнат към осъществяване на намеренията ви. С други ще влезнете в конфликти или по-лошо, ще приключите отношенията си. Не бъдете злобни там, където е нужно да замълчите и да запазите добро чувство за спомена, който ви свързва. Каквито и да са развитията, бъдете добри и работете за доброто на всички. Парите често ще присъстват в темите ви на разговор и ще ви насърчават към изяви.

Ако имате намерение да инвестирате, задължително се консултирайте със специалисти, макар че и с просто око са различими подходящите за целта сфери. Непознатото ще ви привлича и ще намерите повече решителност, за да го опознаете отблизо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година