Събота, 23 Март 2019
Везни

Седмичен хороскоп
12 - 19 Март 2018

3874
Седмичен хороскоп - Везни - 12.03.2018 - 19.03.2018 година
 
Лидерските ви стремежи може да претърпят трансформации. По-често ще се вслушвате в доводите на хора, минали вече по този път и ще търсите причините за провалите им.
 
Постепенно ще стигнете до сериозни основания да размислите относно правилността на желанията си. Не унивайте, има и други не по-малко важни неща, на които да обърнете вниманието си. Приемете всяка подадена ви ръка и работете за истината, споделяйки проблемите на хора, нуждаещи се от помощта ви. Ако имате нужда от съвети не се притеснявайте да питате и да търсите помощ. Учителят ще се появи, когато ученикът е готов за това, ни казва една мъдрост.
 
Приемете заявеното сътрудничество на влиятелни хора и ще подобрите финансовото си положение. Любовни удовлетворения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година