Четвъртък, 23 Януари 2020
Везни

Седмичен хороскоп
10 - 17 Юли 2017

5056
Седмичен хороскоп - Везни - 10.07.2017 - 17.07.2017 година
 
И през следващите дни най-често ще следвате изградената си програма, независимо, че са възможни промени. За много от вас те ще са по линия на бизнеса им, където не сте застраховани от обрати и невъзможност да следвате приоритетите си. Ще оставите за по-късен етап предвижданията си за нововъведения и очакваните от тях резултати. Отправна точка за активността ви ще бъдат срочните ангажименти, свързани с конкретни проекти, финансиране и общи интереси. Парите често ще бъдат обсъждана тема, за съжаление поради липсата им, но ще се справите с наличните.
 
Рефлексът ви за оцеляване помага на духа ви да не губи от свежестта си, независимо от трудностите и всичко останало. Имате воля и разум да довеждате решенията си до край, така ще бъде и занапред, което ще определя и успехите ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година