Вторник, 22 Юни 2021
Везни

Седмичен хороскоп
10 - 17 Декември 2018

1921

Седмичен хороскоп - Везни - 10.12.2018 - 17.12.2018 година

Трудностите през тези дни могат да провокират различни настроения у вас, за това запазете присъствие на духа и не стигайте до крайности. Ако се борите за обща кауза няма да ви липсва подкрепа, за това е редно да я популяризирате повече.

Ефективността на усилията ви ще привлича към вас различни интереси и наред с добрата аргументация ще ви се наложи да станете по-практични. Последното няма да ви затрудни и без колебание ще изберете най-доброто за себе си. По линия на партньорските взаимоотношения очаквате да получите доказателства за коректно сътрудничество, но може и да се разочаровате. Случващото се ще ви помогне да разберете кои са истинските ви приятели и кои трябва да държите на разстояние.

Погрижете се за здравето си, добре ще се повлияете от специални процедури, насочени към заздравяване на рани, рехабилитация, нагревки, лечебна физкултура, диети. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година