Сряда, 22 Март 2023
Везни

Седмичен хороскоп
01 - 08 Януари 2018

6381
Седмичен хороскоп - Везни - 01.01.2018 - 08.01.2018 година
 
За някои равносметката на постигнали нещо повече в живота си хора ще ги направи доволни, за други тя няма да носи желаните вълнения.
 
Каквито и да са те е важно да имате добра нагласа за предстоящите събития. Сигурно е, че до всеки от вас ще достигне искрица надежда и мисъл за повече успехи. Ще получите предложения за нови ангажименти, с които ще започнете новата година. С изразена активност и с гъвкави решения ще спечелите преднина, осигуряваща ви добър старт. Други ще потърсят нови сфери на дейност и с готовност ще се възползват от всяка появила се възможност пред тях. За това е добре да потърсите и засилите контактите си с чужбина. Намеренията ви, професионални, творчески и лични имат добра перспектива, работете и ще се обогатите финансово и духовно.
 
Предстои ви да откриете общото помежду им, независимо, че са в различни категории. С надежда сте Новата година да ви донесе повече от нещата, които искате за себе си и за близките ви, и не грешите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-