Понеделник, 22 Април 2019
Телец

Седмичен хороскоп
09 - 16 Юли 2018

1924

Седмичен хороскоп - Телец - 09.07.2018 - 16.07.2018 година 

Задълбочено ще анализирате случващото се и ще търсите по-добри възможности за себе си и семейството си. На моменти и с воля, но ще довеждате задачите си до край, разбирайки, че това е важно за кариерата ви и вас самите.

Бизнесът ви ще се развива без особени сътресения, но и без изненади. Бъдете прозорливи и не изпреварвайте събитията. Следвайте целите си, без да намалявате темпото. За свое удовлетворение ще намерите решение на проблем, който ви притеснява от доста време. Динамиката и стресът ще внасят известно напрежение около вас и често ще се чувствате уморени от едно или друго, но не позволявайте то да пречи на взаимоотношенията ви. Мислете позитивно и ще преминете по-лесно през трудностите, оставайки актуални в действията си и в добра кондиция.

Връзките ви с чужбина ще се задълбочат, било с покана за пътуване или работа, а за други – в сферата на партньорските и бизнес-взаимоотношения. Ще се радвате на успехите на децата си, които за някои ще се превърнат в хубав повод за тържество. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година