Сряда, 22 Януари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
09 - 16 Декември 2019

1727

Седмичен хороскоп - Телец - 09.12.2019 - 16.12.2019 година  

Препятствията по пътя няма да са лесни, но няма да ви притеснят и демобилизират. Напротив. Ще станете по-смели и активни, и с енергия и нови сили ще посрещнете предизвикателствата, водещи ви към успешните реализации.

Интуицията ви ще е силна, слушайте я. Подобрете организацията си на работа и внесете ред в житейските си приоритети, и поучени от грешките гледайте напред. На много от вас задълженията им ще се увеличат, но и възнаграждението ще порасне. Въпроси от семеен характер ще решавате съвместно с партньора и децата. И така трябва, в противен случай рискувате да настроите семейството си срещу вас. Емоционалният ви живот може да създава повече грижи на околните, а на вас – силни изживявания.

Ще бъдете податливи на настроения и чужди внушения. Мислете повече, въпреки желанието ви да се веселите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година