Събота, 19 Октомври 2019
Телец

Седмичен хороскоп
07 - 14 Октомври 2019

2011

Седмичен хороскоп - Телец - 07.10.2019 - 14.10.2019 година 

Нищо не е непоправимо и не бива да отивате в крайности, търсейки правилното решение. Когато сте настроени на гневна вълна, рискувате да сгрешите и да не постигнете целите си.

Намерете верния тон, покажете добронамереното си отношение към събития и хора и ще получите онова, което желаете. Перспективите са повече от добри, но е важно как ще изиграете ходовете си. Бизнесът и деловите задачи ще ви предложат нови възможности. Интересът ви ще е привлечен от предложение за сътрудничество или друга интересуваща ви оферта. С внимание се отнасяйте към проблемите на хората около себе си и ще се радвате на доверие и почит. Дискретното ви поведение ще затвърди авторитета ви, ще ви осигури привърженици и последователи.

Натовареността ви ще стигне границите на предела, за това е нужно да търсите начини за отмора. Грижете се повече за себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година