Понеделник, 17 Февруари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
07 - 14 Март 2016

3208
Силни, можещи, знаещи и здраво стъпили на земята ще се впуснете в осъществяване на печелившите си планове. Мотивацията за намеренията ви е на лице - празниците са изтънили джобовете ви. До себе си ще имате хора, които споделят вижданията ви и лесно ще намирате пътя. Препятствията ще ви държат будни и в готовност, иначе животът ви би бил без емоции. Намеренията ви за нова работа не бива да ви отказват от стабилизиране на съществуващото положение.
 
Ще срещнете благосклонно отношение на работодателите си, но проявете активност в приспособяване към променящите се условия. Обвързаността ви със семейството и партньора имат водещо значение за вас и ще ви привличат със силата на чувствата си. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година