Понеделник, 15 Април 2024
Телец

Седмичен хороскоп
07 - 14 Май 2018

2875
Седмичен хороскоп - Телец - 07.05.2018 - 14.05.2018 година
 
Довеждайки до край решенията си, ще свършите работата си и ще ви остане време за нови разработки. Недоволството от околните ще отстъпи място на по-ведрото ви излъчване, с което ще привличате добрите сили към себе си.
 
Готовността ви да сте полезни и усмивката ви ще свършат чудеса. Новостите ще ви потопят в един нов свят, където думи като “няма” и “не мога” ще бъдат забравени. Познанствата ви ще растат и ще се радвате на непринудено общуване с всички, без разлика във възраст, образование и жизнен стандарт. Открили силата си, ще я насочите в полза на просперитета си. Професионалните успехи ще ви носят слава и трайно ще повишат доходите ви. В хода на събитията ще вземете правилното решение и по отношение на предстоящо пътуване. Има риск да загубите нечие доверие, преследвайки мимолетни изживявания, които дори не е сигурно, че ще ги имате.
 
Вслушвайте се в желанията на партньора си и проявете разбиране към тях, това ще ви сближи и направи добър екип. Постигнатите договорености ще ви настроят позитивно към възможностите, които те носят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!