Събота, 2 Декември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
07 - 14 Февруари 2022

1348

Седмичен хороскоп - Телец - 07.02.2022 - 14.02.2022 година

В бизнесотношенията си очаквайте провокации и непочтеност, за това бъдете внимателни. Насочете се към дела, изискващи самостоятелното ви участие и от тях очаквайте положително развитие. Проверявайте книжата и сметките си за да не ви въвлекат в тъмни афери.

Ваш проект е към своя финал и това ще ви донесе повече финансова стабилност. Периода ще бъде успешен за хората на изкуството и културата. Със силни изяви ще изпъкват амбициозните и решителните, а останалите ще овладяват изкуството на по-търпеливите и окрилени ще градят бъдещето си. Повече лично щастие ще имат необвързаните от вас и ще горят от желания за взаимност в бъдещи семейни взаимоотношения. Други ще пътуват и ще създават нови перспективни контакти. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!