Сряда, 16 Юни 2021
Телец

Седмичен хороскоп
06 - 13 Ноември 2017

4610
Седмичен хороскоп - Телец - 06.11.2017 - 13.11.2017 година
 
Волята ви да успявате, в едно с градивната ви позиция по социални и професионални проблеми ще ви нареди сред водачите на нашето време.
 
Трудолюбието и устремеността ви са качествата, които ви отличават и довеждат възможностите при вас. Но и вие, като много други, се нуждаете от нови предизвикателства. Съсредоточете се върху информацията, която постъпва при вас, има моменти, които могат да ви се изплъзнат от вниманието. Съдружията ще са успешни, не пренебрегвайте предложенията, както и сами инициирайте такива. Оставете на партньорите си заниманията, които не са ви по силите и познанията ви и ще направите бизнеса ви печеливш. Ако ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си.
 
Вие също си наложете вежлив тон, практиката показва, че той е за предпочитане, пред всеки друг похват. Следвайте здравословните съвети на специалистите и живейте свободни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година