Неделя, 17 Ноември 2019
Телец

Седмичен хороскоп
06 - 13 Март 2017

4272
Седмичен хороскоп - Телец - 06.03.2017 - 13.03.2017 година
 
Като отговорни хора, няма да бягате от проблемите, напротив. Ще влагате енергията си за решаването им, постигайки и повече от предвижданията си. Активността ви ще благоприятства добрия изход на всяко начинание, макар, че ще има моменти, когато нещата няма да зависят от вас. Нежеланието ви да споделяте намеренията си понякога крие риска да останете неразбрани. Губещи ще са онези, които не ви подкрепят и скоро ще го осъзнаят. С мащабно мислене и действия си създавате име на хора, виждащи с перспектива, за това и идеите ви намират реализация. Скъпите вещи не ви блазнят, но за сметка на тях може да се окажете привлечени от някой, който ги притежава.
 
Предстоят ви вълнуващи емоции. Ако сте семейни са възможни недоразумения, в основата на които ще бъдете вие. Самотата също ще присъства в живота ви, не се дистанцирайте, имате пред себе си много задачи. Напрегнати и често в променливо настроение, ще търсите начини да преодолявате напрежението и стреса чрез подходящи занимания. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година