Събота, 9 Декември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
06 - 13 Май 2019

1999
Седмичен хороскоп - Телец - 06.05.2019 - 13.05.2019 година
 
В много отношения ще се влияете от постиженията на хората, на които се възхищавате. Те ще ви мотивират и без да жалите сили и енергия ще работите за реализиране на мечтите си.
 
Възстановеното доверие и любов ще бъдат измежду големите ви печалби. Успехите ви ще продължат и ако привлечете към начинанията си хора, близки по дух и опитност. Близките ви ще покажат разбиране и ще толерират желанието ви да се развивате. Работейки върху себе си ще се освободите от напиращото ви понякога желание да наставлявате и сочите пътя на другите. Ще приемате чуждите решения, като изява на волята им и заедно ще търсите общи пътища. Свободата на избора ще донесе на всеки от всичко. С промененото си поведение ще привлечете добрите сили на своя страна и ще получите бързи и удовлетворяващи ви резултати.
 
Бизнесмените ще подобрят климата около себе си, като в повечето случаи това означава по-добри печалби. Дамите ги очакват романтични преживявания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!