Понеделник, 27 Януари 2020
Телец

Седмичен хороскоп
06 - 13 Януари 2020

1789

Седмичен хороскоп - Телец - 06.01.2020 - 13.01.2020 година

Всичко, което до сега не сте успели да свършите ще ви привлича с нова сила и ще му отдавате приоритетно значение. Много неща ще се променят, ще гледате на живота по-ведро и с перспектива.

Посоката на интересите ви ще подобри отношенията ви с партньори и хората от обкръжението ви. По-осъзнато ще търсите и създавате контакти, имащи отношение към бъдещите ви проекти. С присъщия си борбен дух ще намирате най-късия път за решаване на проблемите и възникващите затруднения. Щастливци сте, до себе си имате хора, които ви вярват и обичат. Търсещите духовна близост ще я намерят в сродната си душа, стига да отворят сетивата си за нея. Ще почувствате прилив на енергия и сили. С добро настроение и без да се поддавате на провокации и злобни забележки ще работите по проектите си, спазвайки срокове и поети обещания.

Мечти, скрити в сърцето ще се сбъднат и ще ви направят щастливи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година