×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 20 Май 2018
Телец

Седмичен хороскоп
05 - 12 Октомври 2015

919
Както и до сега ще се отличавате с активност, изразяваща се и в развиване на духовните си умения. Стремежът ви да прониквате в невидимото, разчитайки знаците по пътя ще ви отвежда на правилното място и време, което ще има положително въздействие върху всичко, с което се захващате.
 
Претенциите ви също ще растат, надминали много от хората, с които живота ви среща. Разкривайки добрите страни от характера си, ще работите усърдно в името на по-доброто настояще и бъдеще, не само вашето, но и на другите. Професионалната ви подготовка и находчиви решения ще повлияят на резултатите, някои от вас ги очакват печалби и издигане в кариерата.
 
Надмогнали егото си, ще показвате уважение и насърчавате добрите намерения. Независимо от кризата вие ще бележите напредък, като някои ще мислят и за разширяване на дейността си, което често ще става за сметка на времето, спокойствието, почивката и развлеченията ви.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година