Петък, 13 Декември 2019
Телец

Седмичен хороскоп
05 - 12 Октомври 2015

1028
Както и до сега ще се отличавате с активност, изразяваща се и в развиване на духовните си умения. Стремежът ви да прониквате в невидимото, разчитайки знаците по пътя ще ви отвежда на правилното място и време, което ще има положително въздействие върху всичко, с което се захващате.
 
Претенциите ви също ще растат, надминали много от хората, с които живота ви среща. Разкривайки добрите страни от характера си, ще работите усърдно в името на по-доброто настояще и бъдеще, не само вашето, но и на другите. Професионалната ви подготовка и находчиви решения ще повлияят на резултатите, някои от вас ги очакват печалби и издигане в кариерата.
 
Надмогнали егото си, ще показвате уважение и насърчавате добрите намерения. Независимо от кризата вие ще бележите напредък, като някои ще мислят и за разширяване на дейността си, което често ще става за сметка на времето, спокойствието, почивката и развлеченията ви.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година