Четвъртък, 18 Април 2024
Телец

Седмичен хороскоп
04 - 11 Март 2019

2089

Седмичен хороскоп - Телец - 04.03.2019 - 11.03.2019 година 

В ежедневието си ще дадете предпочитания на отговорностите и по-малко на желанията си. От вас се очаква да решавате проблеми, не търпящи отлагане.

Добрите взаимоотношения, които изграждате около себе си подобряват атмосферата, и което е по-важно, внасят яснота по предстоящи събития. Ваша ще бъде заслугата по осъществяване на мащабни проекти, или поне инициативата ще дойде от вас. Промените също са в ход. Преместване на нова работа или издигане в служебната йерархия, но също така не са изключени и съкращения. Пазете се от крайности в решенията и действията си.

Не си позволявайте да губите авторитета и доброто си име, което имате в обществото, отдавайки се на нездрави усещания за удоволствие и свобода. Бъдете добри и с достойнство вървете по пътя си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!