Събота, 14 Декември 2019
Телец

Седмичен хороскоп
31 - 07 Ноември 2016

5758
Седмичен хороскоп - Телец - 31.10.2016 - 07.11.2016 година
 
Неудачите ви свършват и с философски поглед ще се обърнете към несправедливостите в живота. С радост ще установите, че имате сигурно рамо до себе си, на което може да се опрете. Но вие също сте опора. От вас очакват закрила и помощ. Ако ви въвлекат в неблагоприятна ситуация, не се тревожете. Ще излезете победители. Не допускайте негативни мисли да ви владеят, имайте добри помисли, бъдете ведри и ще бъдете силни. Отдавайте внимание само на доброто около себе си, така ще въздействате положително върху света край вас.
 
Някои от вас ще тръгнат на път. Постиженията ви ще станат добра основа за предстоящите събития. Очакват ви вълнуващи мигове, открийте сърцето си за красивото и го споделете с човека до вас. Здравословните ви проблеми трайно ще ви напуснат. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година