Петък, 19 Юли 2019
Телец

Седмичен хороскоп
30 - 07 Май 2018

2201

Седмичен хороскоп - Телец - 30.04.2018 - 07.05.2018 година

С ентусиазъм и енергия ще се отдадете на реализирането на плановете си. И най-често ще успявате. В стремежа си да успявате ще се натъквате и на недоброжелатели, но това не бива да ви тревожи.

При вас те никога не са липсвали, така че спокойно вървете напред. Пазете се от конфликти с хора, които уважавате, а също и от взимане на прибързани решения. Не са препоръчителни хазартните действия. С две думи бъдете последователни и разумни. И внимателни при уреждане на юридически сделки, защото такива сега няма да липсват. Но шанса е на ваша страна. Очаквайте добри новини свързани с благополучно развитие на семеен проблем. 

Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година