Вторник, 10 Декември 2019
Телец

Седмичен хороскоп
29 - 07 Март 2016

3099
В много отношения случващото се в живота ви ще ви поставя в нови условия и светлина, които могат да променят представите ви за ред. Не го приемайте като загуба, скоро ще осъзнаете, че това е пътя ви. Постигнатото от вас не може да се оспори или да ви се отнеме, най-вече, защото го носите в себе си. Ще се радвате на внимание, насочвайки позитивна енергия върху личността си. Ще се ползвате с подкрепата и влиянието на здравомислещи и уважавани хора и ще получите онова, от което се нуждаете сега. Ускорено ще продължите да работите и да се развивате занапред.
 
Устойчивостта ви физическа, психическа, духовна е гаранция за всички онези, които са ви повярвали и последвали. Близките ви се нуждаят от вас, споделяйте повече от времето си с тях. Отсъствието ви не може да се запълни от друг, за тях сте незаменими. С вярата и умението си да бъдете позитивни ще постигате повече от други, работещи на празни обороти. Природата, слънцето и любовта ще ви зареждат и вдъхновяват за бъдещите ви изяви. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година