Вторник, 5 Декември 2023
Телец

Седмичен хороскоп
29 - 05 Септември 2022

920

Седмичен хороскоп - Телец - 29.08.2022 - 05.09.2022 година

Станете добри и в общуването си гледайте на другите от позицията на равни. Това ще даде тласък в развитието на делата ви и ще се поздравите с успехи. Те могат да са материални, професионални и най-вече духовни. Личните ви дела също ще потръгнат. Не семейните ще пристъпят към трайно обвързване с ясното намерение да сключат брак.

Рискът не ви притеснява, защото желанието ви е да имате свой дом и семейство. Бизнесмените ще се поздравят с успешни и бързи сделки. Парите ще идват и ще ви носят сигурността, от която се нуждаете. Ако мислите, че тези редове не се отнасят до вас, то трябва да потърсите причините в себе си. Не бива да подминавате пропуските, които ви пречат да постигнете желанията си. Към интимния си партньор бъдете по-сдържани и не проявявайте излишна строгост.

С търпение и нежност ще постигнете повече. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!