Вторник, 27 Септември 2022
Телец

Седмичен хороскоп
28 - 05 Юли 2021

1048

Седмичен хороскоп - Телец - 28.06.2021 - 05.07.2021 година

Ще разрешите много проблеми, ако покажете внимание, доверие и обич към хората около вас и чак след това изразите претенциите си. Не е нужно да сте твърде напреднали в интелектуалното си развитие, за да усетите, че всеки има нужда да чуе добра дума, която да стопли сърцето му. С нея ще ви бъде по-лесно, отколкото с ултимативни решения.

Фалша и лицемерието стопяват изразената добронамереност и подкрепа, за това по-често си давайте сметка какво излъчвате, защото това и ще приемате. Силата ви ще се прояви най-вече в материалните неща, постигнатото в делови план ще ви донесе финансови успехи. Наред с грижите по дома си ще мислите и за подходящи инвестиции, с които да си осигурите спокойствие за бъдещето. Любовни вълнения ще владеят повечето от вас. Лятното настроение ще ви подтиква да търсите по-често присъствието на хората, които ви въздействат позитивно и ви правят щастливи.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година